In queste pagine trovi Info e prenotazioni per:
Cocktail Martini | Martini Wodka | | Bitter Campari | | Campari Soda | | Carpano ’Punt e Mes’ | Martini Dry | | | Cocktail Champagne | | Antipasti | Antipasto misto Rodrigo | (periodo invernale) | | Caviale Molossol gr. 28 | | | | | Bocconcini | | Cocktail di Scampi | | Insalata di granchio | Bottarga | | Astice | | Prosciutto di S. Daniele | Prosciutto di Parma | | Culatello | | Insalata di funghi Porcini | (in stagione) | Primi piatti | | Tagliatelle al prosciutto | | Taglioline al tartufo | | Tortelloni burro-oro | | (in stagione) | (per due) | | Penne alla Wodka | | | Spaghetti alla Amatriciana | Spaghetti alla Siciliana | Spaghetti alla Caligola | Spaghetti alla Nerone | Spaghetti alla Boscaiola | | (in stagione) | Spaghetti alle vongole veraci | Spaghetti agli scampi | | (in stagione) | (in stagione) | Risotto ai frutti di mare | | (prenotazione) | Paella Madrilena | Brodi o Zuppe | Brodo ristretto | Stracciatella | | Passatelli | | Pasta e fagioli | | Minestra di verdura | (periodo estivo) | Cotoletta alla Milanese | carni bollite | Rognoncino trifolato | | (in stagione) | Scaloppa ai funghi porcini | (in stagione) | Scaloppa agli asparagi | Scaloppa alla pizzaiola | | Scaloppa al vino bianco o limone | | Scaloppa al Madera | | Scaloppa alla crema e tartufo | (in stagione) | Filetto alla Parmiggiana e tartufo | (in stagione) | Nodino di vitello alla brace | Fiorentina alla brace | Filetto ai ferri | | | | Filetto alla Woronoff | | | | Uova e speck | | Asparagi alla Bismark | | Parmigiana con tartufi | (in stagione) | Lumache alla Marsigliese | (su ordinazione) | | (per due) | Filetto ai funghi porcini | Filetto al Chateubriand Maison | | | Filetto alla pizzaiola | | | Pesce | Scampi ai ferri | Scampi alla buzzurra | | | | | Mazzancolle bollite | Vongole veraci | | Granciporro | | | Insalate | insalata primavera o soncino | | | Pomodori alla siciliana | | Insalata con prosciutto e formaggi | Insalata di tonno | Fagioli, cipolla, tonno | Piselli al prosciutto | | | Asparagi | | Verdure bollite di stagione | | | | | Gorgonzola | | Pecorino | | | Dolci | | Mont Blanc | Banana split | | Panna con cialde | | Crèpe souzette | | Crèpe suozette con frutta | | | Gelato al limone | Dolce della casa | Frutta | Ananas Hilton | | Ananas Flambè | | | Insalata di frutta con gelato | | | | Frutta fresca | |

Ristorante Rodrigo

BOLOGNA city center
 Table Reservation 


Ristorante Rodrigo

History, Excellence

Via della Zecca, 2H – Bologna Centro

tel: +39.051.235536 – +39.051.220445

we speak English – on parle Français – Deutsch sprechend – se habla Español

 Reserve a Table

Rodrigo ranked among Bologna’s finest restaurants since its opening in 1949. This renowned
eatery became instantly the meeting place for the local aristocrats, business leaders and Italian
celebrities passing through Bologna. Rodrigo’s delightful traditional bolognese and fish cuisine
offers the finest ingredients coupled with a confidence that ensures your meal will be an
outstanding one. Its extensive wine list encompasses many regions of Italy but also does justice
to the best French essential wines and champagnes. Whether you are a regular or a first-time
guest, you are received with exceptional warmth, cordiality and attention.

 

DSCN0287

unxxtitled

 

Discover Menu

i deliziosi

Piatti della tradizione

 

the Cuisine

 

 

The Restaurant Rodrigo Cuisine is the typical Bolognese cuisine . The dishes are still prepared as it was a hundred years ago . The pastas are homemade : tagliatelle , tortelloni , garganelli , passatelli . The prince of bolognese pasta , of course , the ubiquitous Tortellino , declined in various seasonings although the best tortellini preparation is with the broth . The pasta sauces vary according to the seasons . In autumn mushrooms and truffles , as well as chicory, artichokes , asparagus and all the season vegetables. The second list covers all types of meat from pork to beef, lamb , cooked on wood embers . Restaurant Rodrigo pays great importance to fish, obviously very fresh , which gets ample space in the menu . The large wine cellar allows you to accompany in the best way each dish .

the Menu 

 

 

Make a Reservation

people who attended the Rodrigo restaurant

Memorabilia

 

 

 

Frequented by actors , politicians, industrialists and celebrities, there are so many characters in history have crossed our threshold ; among them :
Ugo Tognazzi , Renato Rascel , Paolo Stoppa , Peppino DeFilippo , Vittorio Gassman , Nino Manfredi , Claudio Abbado , Riccardo Muti , Giovanni Spadolini , Enzo Ferrari , and many others .

 Reserve a Table

 

 

Final Stage

.

.